Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

safety_vip1.jpg

B6/B7 – VR6/VR7 gepantserde voertuigen in Brussel en Parijs huren

B6/B7 – VR6/VR7 gepantserde voertuigen / vrachtwagens / bestelwagens die voldoen aan de ministeriële normen, diensten voor VIP, personenbescherming in Brussel/Parijs.

Wij beschermen uw waarde(n)
 

In het kader van deze diensten stelt SD Security, onder andere, B6/B7 - BR6/BR7 – VR6/VR7 gepantserde Mercedes Class S die kunnen verhuurd worden met chauffeur.

Beschikbaarheden:

  • België / Brussel
  • Frankrijk / Parijs / Cannes / Saint-Tropez / Monaco
  • Nederland / Den Haag / Amsterdam
  • Duitsland / Bonn / Berlijn / Frankfurt / Munchen

Gesterkt door onze reputatie als verantwoordelijke onderneming en de zeer specifieke ervaring van de personen die deel uitmaken van dit project, zijn wij vastberaden om aangepaste en aanpasbare oplossingen te bieden om zo te kunnen beantwoorden aan de reële noden van onze klanten.

Sinds 2011 is SDSecurity N.V. een erkende en herkende speler op de markt van waardetransport in België. Wij beschikken over verschillende gepantserde voertuigen die voldoen aan de ministeriële normen betreffende type gepantserde voertuigen / vrachtwagens / bestelwagens.


Sinds juni 2015 is onze onderneming ook geregistreerd bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken als leverancier van bewakingsdiensten met als hoofdactiviteit personenbescherming en luxe-evenementen.

SDSecurity heeft als ambitie een onmisbare speler te worden op het gebied van bewaking van hoge kwaliteit en specifieke diensten voor VIP.

 

 

contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte en onze tarieven